Vertrek naar India

Door: An

Blijf op de hoogte en volg An en Hanne

03 November 2007 | België, Gent

Namasté,

Binnenkort vetrekken Hanne & Ik naar Zuid-India. We gaan daar samen werken aan een project in SISP (www.sisp.be). Woensdag nemen we de trein naar Zaventem om daar om 11.10h onze vlucht naar Mumbay te nemen. Daar overnachten we, om dan donderdagochtend om 10.00h onze vlucht te nemen naar onze eindbestemming. Daar worden we opgewacht door iemand van het SISP-centrum.

Eenmaal daar aangekomen zullen we naar huisvesting moeten zoeken.

Het wordt een spannende reis!

• 06 November 2007 - 16:20

Isabel:

Hoi meiden!
    Ik vind het zo spijtig dat ik niet op het afscheidsfeestje ben geraakt en dus ook geen deftig afscheid van jullie heb kunnen nemen!Ik zou zeggen,geniet enorm in India.Zo'n kans krijg je immers niet elke dag!Vergeet ook niet dat er tijd is voor amusement ,naast al dat werken ;)
    Voor de rest hoop ik dat jullie enorm verrijkt terugkomen uit India (en met vele souvenirs :)!Trek af en toe es een fotootje en plaats ze dan op de site é ;) (ben benieuwd waar jullie gaan zitten ).En voor de rest,een goede en veilige reis gewenst!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Kzal jullie missen bollies

Isa

• 06 November 2007 - 18:51

Pia:

een heel boeiende, spetterende en prettige maanden gewenst
    van een ouwe doos met jong hart
    pia

• 07 November 2007 - 14:01

Ikki:

srry dat 'k niet ben kunnen komen zondag khad graag geweest maar k zat zelf vast in heusden. 'k hoop da je mij kunt vergeven, jammer genoeg zal 'k je deze keer niet kunnen komen bezoeken, maar 'k hoop da je daar amuseerd en goed je best doet e
    knuffel en zwaaitje van mij

• 07 November 2007 - 18:30

Fortry Marleen:

Anneke,ik wens je alvast een spannend en leuk avontuur een goede reis en een leuke tijd.Ook ik zal je slaapoogskes missen.Nen dikke knuffel